Inaktiv platsannons

Inköpare till Lucchini i skruv

Inköpare till... ... I din roll som inköpare på Lucchini kommer du sannerligen att få en bred och spännande roll inom inköp. Hä

Om tjänsten

Inköpare till Lucchini

Arbetsuppgifter
I din roll som inköpare på Lucchini kommer du sannerligen att få en bred och spännande roll inom inköp. Här kommer inköpen att handla både om operativt och strategiskt inköp. Du kommer att skriva ut beställningar lika gärna som att förhandla priser och leta nya leverantörer.

Du kommer även att bevaka beställningarna, se till att de kommer hem i tid och att leverantörerna sköter sig. I rollen är det en hel del ”material supply”, alltså hela vägen från att prognostisera behovet ett år framåt till att lägga beställningar med olika leveranstider för att hela tiden ha lagom mycket material hemma. Materialet som skall köpas hem varierar stort, allt från hjulämnen från moderbolaget till dyra komponenter med lång leveranstid från leverantörer med monopol (och som därmed gör lite som de vill), från dyra komponenter som du kanske kan hitta alternativa leverantörer till och hela vägen ner till enkelt omkostnadsmaterial såsom skruv, packningar, handskar, toapapper mm. Självklart blir det även inköp av tjänster.

Som du märker är rollen bred och du kommer även att vara back up för tex tullhantering, legoinköp och lagerrevisionshanteringen. Du kommer att ha ett nära samarbete med en inköpskollega samt med den interna organisationen och stötta dem i pris- och leveransförfrågningar. Du kommer även att ha kontakter med inköpskollegor inom Lucchinis övriga koncernbolag. 

Vem du är och vad du förmodligen har gjort innan.
Vi letar efter dig som är i början av din inköpskarriär, förmodligen arbetar du redan i dag med inköp, men vill nu ha ett bredare inköpsjobb som spänner från det operativa till det strategiska.

Att du är en kommersiellt intresserad person som drivs av att göra bra affärer ser vi som en självklarhet. Om du är kreativ och vågar prova nya vägar i kontakten med leverantörer ser vi det som ett mycket stort plus. Det är viktigt att du har både gillar och har lätt för att samarbeta, för kontaktytorna är stora mot både mot produktionen och koncernen i stort.

Viktigt är att du har förståelse för att vi är ett medelstort företag med slimmad organisation, att här får du alltså göra det mesta själv, här finns inga staber som hjälper till. Du måste därför vara flexibel och beredd på att hjälpa andra, även om det inte är ”dina” arbetsuppgifter. Tempot är högt, och du måste klara av att ofta bli avbruten i det du håller på med utan att tappa bort något, det gäller att kunna prioritera rätt. 

Eftersom vi är en internationell koncern, så är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats där vi har vi roligt ihop, engagemanget är jättestort och det finns en mycket stor lojalitet. Vi delegerar ut stora befogenheter och friheter och litar på våra anställda. Organisationen är liten, lönsam, har korta beslutsvägar och är helt prestigelös. Den här rollen är säkerligen en mycket rolig och utvecklande roll för en inköpare som vill ta nästa steg.

Lucchini Sweden AB 
Är ett helägt dotterbolag till Lucchini RS S.P.A. Italien. Lucchini Sweden AB är ett anrikt företag beläget i Surahammar. Företaget bearbetar hjul, axlar och ringar samt monterar och underhåller hjulpar för spårbunden trafik. Lucchini Sweden AB har idag cirka 70 anställda och omsätter drygt 200 miljoner med god lönsamhet.
 Läs gärna mer på  

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt! 

Välkommen! 

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skruv
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej