Inaktiv platsannons

Ekonom till kund i Timrå

Ekonom till kund i Timrå Om f... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi...

Om tjänsten

Ekonom till kund i Timrå

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Med anledning av ett systembyte till Agresso behöver nu vår kund i Timrå en duktig ekonom. Konsultuppdraget omfattar deltid på 50 % med start 4 januari och pågår fyra månader framåt. I uppdraget kommer du att arbeta med bokföring samt kund- och leverantörsrekontra i Agresso samt vara ett stöd i samband med systembytet.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarade. Du har arbetat i Agresso med bokföring samt kund- och leverantörsrekontra inom de senaste åren. Du har även tidigare erfarenhet från att byta ekonomisystem och är van vid att arbeta på en större ekonomiavdelning.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget, som är på deltid, beräknas starta den 4 januari och fyra månader framåt

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej