Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare - Göteborg

Om tjänsten

Högre, Längre, Snabbare!

Vill du arbeta med kundservice och support tillsammans med världens största sportkedja? Nu söker vi en nyfiken kundtjänstmedarbetare med drivkraft, passion och kundfokus. Är du redo att ge dig in i matchen? 

INTERSPORT är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett butiksnätverk med runt 150 butiker och en e-handel där vi erbjuder sportutrustning för att inspirera fler till ett aktivt liv, en bra hälsa och träningsglädje. Vi älskar sport och vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen.

Som kundtjänstmedarbetare ingår du i den digitala organisationen som har ett ansvar för de digitala lösningarna och e-handeln försäljningen för INTERSPORT AB och Löplabbet. Våra kunder ställer krav på effektivitet, tillgänglighet, bekvämlighet och att vi lever upp till våra löften. Om du vill vara med att skapa en fantastisk köpupplevelse, oavsett om det är i butik eller via e-handeln, så är du den vi söker!

Vi erbjuder dig ett brett och utmanande jobb som är lika roligt som att köra puckelpist, spela fotboll eller vilken sport som helst du kommer i kontakt med här på INTERSPORT!

Din nya roll

  • Hantera kundtjänstärenden för e-handel och Butik via telefon och mail
  • Hantera kundtjänstärenden för CLUB-INTERSPORT via telefon och mail
  • Övrig support för e-handel, TEAM, Butik och CLUB-INTERSPORT
  • Bistå i särskilda ärende/projekt för administration av det digitala flödet e-handel

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att leverera service i världsklass. Du som söker har tidigare arbetserfarenhet inom kundservice och avslutad gymnasial utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Du är en person som är tillmötesgående i ditt bemötande och du har ett intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina uppgifter framåt.

Startdatum: Omgående
Placering: Servicekontoret i Mölndal

Ansökan
Låter det spännande? Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare  

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb