Inaktiv platsannons

Inbound Planner - INTERSPORT Servicekontor i Göteborg

Om tjänsten

Till avdelningen Supply Chain söker vi nu en driven Inbound Planner som älskar utmaningar. För dig som är redo att ge allt – välkommen till oss!

Är du en strukturerad och kostnadsmedveten teamspelare som älskar försäljning? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT- världens största sportkedja! Vår framgång bygger på kunskap, passion, inspiration och ett personligt engagemang hos alla – från våra drygt 150 butiker runt om i Sverige till vårt Servicekontor i Göteborg.

Vi erbjuder dig ett brett och utmanande jobb som är lika roligt som att köra puckelpist, spela fotboll eller vilken sport som helst du kommer i kontakt med här på INTERSPORT!

Avdelningen

På avdelningen Supply Chain arbetar vi målinriktat för att skapa en så effektiv och kostnadsmedveten logistik som möjligt. För att skapa effektivitet och lönsamhet arbetar vi med analys, processbygge och kontinuerlig uppföljning.

Det här innebär rollen

Ditt huvuduppdrag som Inbound planner handlar om att  säkerställa och ansvara för leveransflödet till centrallagret. Det är även en stöttande funktion till Sortiment och Ekonomiavd.

Som Inbound planner är du expert på arbetsuppgifter som berör importhantering och bakomvarande flödesprocesser innan det når centrallagret, dvs. hela flödet från fabrik och hamn till att det är inlevererat på centrallagret. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontakt med externa parter såsom centrallager, leverantörer, agenter, speditörer/transportörer, tullverket samt bank.
  • Leveransbevakning från avgående fabrik och hamn/terminal mot angivet avgångs- och ankomstdatum.
  • Administrerar berörda delar i affärssystemet AX.
  • Kontroll och godkännande av dokumentunderlag.
  • Uppföljning, utveckling och problemlösning i samband med processer och flöden gentemot interna samt externa parter. 
  • Hantering av prisetikettflödet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning tillämpas.

Vad vi förväntar oss av dig

Du som söker har en akademisk utbildning inom logistik och har god vana av arbete i MS Excel eller motsvarande program. Meriterande är även om du tidigare arbetat i Dynamics AX samt erfarenhet/kunskap inom tullhantering.

Till den här rollen söker vi dig med rätt attityd, driv och viljan att lära. Det är därför meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet men vi ser gärna att även du som är i början av din karriär söker tjänsten!

Vi letar efter en resultatdriven och serviceinriktad spelare med tidigare erfarenhet av arbete i team och har lätt för att samarbeta, både internt och externt. Som person är du flexibel och förändringsbenägen, du drivs av att hitta lösningar på problem och se nya möjligheter. Du är även noggrann och strukturerad  med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete självständigt utifrån uppsatta mål. 


Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Urval sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 140 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet. 2015 omsatte Intersport 4,3 miljarder kronor (inkl. moms). INTERSPORTs filosofi är enkel. Ju mer människor gillar att vara aktiva, ju aktivare är de. Vi hjälper dem att förhöja den upplevelsen genom vår kunskap och bra produkter. Oavsett nivå erbjuder vi riktig sport för alla. Och genom vår passion för sport inspirerar vi till ett aktivt liv.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb