Inaktiv platsannons

FÖRPACKNINGSKOORDINATOR / PRODUKTIONSLEDARE / PROJEKTLEDARE FÖRPACKNING i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud. Här skapas förutsättningar för att vi kan erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet till låga priser.

Om tjänsten

Din roll

Som förpackningskoordinator på Lidl är du del av ett team där var och en ansvarar för att våra förpackningar förses med rätt design, rätt information och trycks med rätt kvalitet. Främst jobbar du med att koordinera produktionen mellan interna beställare och märkningsansvariga och externa produktionsbyråer och livsmedelsproducenter, samt tryckerier. Vid behov kan du skissa på designutkast eller putsa på original, och med jämna mellanrum närvarar du vid tryckstart på tryckerier i Sverige och runtom i Europa, allt för att säkerställa att slutprodukten håller rätt kvalitet. Du driver och administrerar flera parallella produktionsprojekt dagligen, ibland för export till andra Lidl-länder men främst för den svenska marknaden, granskar fakturor mot offert och är delaktig i design- och varumärkesutveckling som bedrivs inom avdelningen. Du kan också få ta dig an att driva större omställningsprojekt, t.ex. när vi uppdaterar ett av våra varumärken eller inför en ny märkning.

 
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av förpackningsproduktion, t.ex. som produktionsledare eller originalare på ett företag eller på design-/produktionsbyrå, alternativt att du har relevant utbildning inom något av dessa områden.

Vi söker dig som har ett gott sinne för ordning och reda och är van att självständigt driva processer och projekt framåt. Du är kreativ och lösningsorienterad, samtidigt som du lägger vikt vid detaljer och ett gott bemötande i kontakten med andra. I rollen kommer du att driva flera projekt parallellt, så det är en stor fördel om du trivs med att växla fokus och öka tempot vid behov. En del av arbetet inbegriper kontakt med internationella designbyråer, vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper i engelska. Även kunskaper i tyska är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar programmen Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop och ser gärna att du är duktig på Excel.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)