Inaktiv platsannons

Systemutvecklare digitala lösningar i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

För att stärka våra team söker vi nu systemutvecklare inom Java med stark drivkraft och som brinner för det agila arbetssättet.

PostNord är inne i en av Nordens största transformationer och jobbar fokuserat på att ta fram de bästa digitala lösningarna inom e-handel och logistik. Några av våra tjänster: Postnord-appen med över 2 miljoner användare samt vinnare av svenskt designpris, Sveriges största kundportal och Nordens största tjänst för spårning av försändelser. Företaget har som mål är att vara e-handlarens viktigaste partner och mottagarens förstahandsval.

Bli en del av vårt team
Vi jobbar i självstyrande team där vi ansvarar för utveckling av existerande och framtida tjänster. Här finner du, förutom frihet och ansvar, mycket kompetenta personer samt en kreativ och utvecklande miljö i teknisk framkant.

Du har vad som krävs
Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom Java, erfarenhet av något eller några av: GIT, Maven, REST eller RDMBS. Att du är välbekant med begrepp som SOLID, DevOps och Polyglot. Har förståelse för distribuerade system där API:er, meddelandehantering och skalbarhet är centralt. Det är meriterande med kunskaper inom områden så som: AWS, Elasticsearch, Kibana, Key-Value stores, Kubernetes och Spring boot. Som person är du positiv, prestigelös och gillar att arbeta i team men även jobba självständigt med förmåga att prioritera. Du har ett naturligt teknikintresse och tar gärna del av det senaste genom t.ex. Meet-up's eller andra forum.

Vi levererar
Hos oss blir du del i ett team som ska driva förändring och möjliggöra att affärsområdet når sina mål och levererar resultat. Du kommer att få olika möjligheter till vidare utveckling. I teamet kommer du arbeta i vad som liknats "en start-up med riktiga kunder" och med stor möjlighet att påverka. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis