Inaktiv platsannons

Vik. Rekryterare i Malmö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
PostNord Sverige söker en rekryterare till vårt rekryteringscenter i Malmö. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Malmö på Borrgatan. Arbetet innebär att man kommer ha ansvar över hela rekryteringsprocessen med allt ifrån annonsutformning, gallring, intervjuer, referenstagning samt presentation av kandidater till kontoren i regionen. Ditt arbete kommer även innebära nära kontakt med chefer ute i produktion och även ett tätt samarbete med dina kollegor i rekryteringsteamet. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och som sträcker sig till 30/4-19 med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider mån-fre.

Du har vad som krävs 
Vi söker dig som har personalvetar- eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du i dagsläget jobbar som konsultchef, kandidatansvarig eller i bemanningsbranschen. Det är meriterande att ha erfarenhet från logistikbranschen. Du ska ha goda datorkunskaper och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du redo för nya utmaningar och ett högt arbetstempo där det ställs krav på att du är lösningsorienterad och initiativtagande. Då du kommer ingå i ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och värdesätter god kommunikation med både kollegor och kandidater. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis