Inaktiv platsannons

Gruppledare i Skövde

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en driven och målfokuserad person? Trivs du att vara spindeln i nätet och vara länken mellan medarbetare och chef? Då söker vi dig!

Bli en del av vårt team
Skara är en del av produktionsområde Skövde. Vi vill nu stärka vår organisation med ytterligare en gruppledare. I rollen som gruppledare jobbar du nära produktionschefen och tillsammans leder ni och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer. Du stöttar i den dagliga kommunikationen genom att exempelvis hålla tavelmöten och vid behov prioritera och fördela resurser. Du kommer tillsammans med din chef och gruppledarkollega att arbeta med bemanning och verksamhetsplanering, samt ingår också i den dagliga produktionen.

Du har vad som krävs Vi söker dig som har erfarenhet från logistik/distributionsbranschen och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Körkort med B-behörighet är ett krav.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis