Inaktiv platsannons

Vik. HR Affärsstöd i Malmö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­

Vill du jobba på ett spännade företag i förändring? Vill du arbeta med HR hos Nordens ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar? Då är denna roll något för dig!

Bli en del av vårt team
Som HR Affärsstöd är ditt uppdrag att driva och implementera HR-frågor utifrån PostNords verksamhetsstyrning. Du är delaktig i att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet, vilket du gör i nära samarbete med cheferna inom dina områden. I rollen som HR Affärsstöd ger du stöd till chefer i alla typer av HR-frågor, som exempelvis rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt samt förändrings- och utvecklingsarbete. En viktig del är också att samverka med fackliga parter samt att företräda företaget genom att etablera externa kontakter och nätverk.
Du rapporterar till områdets HR-chef och har ett nära samarbete med övriga HR Affärsstöd som är placerade i Malmö.
Detta är ett föräldravikariat med start omgående och sträcker sig fram till sommaren 2020.

 

Du har vad som krävs
Som person är du drivande, självständig och affärsmässig. Du tar egna initiativ och ansvar för att implementera HR-processer inom dina ansvarsområden. För att lyckas i rollen krävs även att du är förtroendeingivande, har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har en relevant akademisk utbildning, god kunskap i arbetsrätt och flerårig erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du tycker om att arbeta med arbetsrättsliga frågor och är van vid fackliga förhandlingar. Erfarenhet av omställnings- och förändringsarbete är av stor vikt. Du kommunicerar väl i tal och skrift, på svenska. Din systemvana är god. Du utgår ifrån gällande processer och bidrar till ständiga förbättringar. Förtroende och respekt är viktigt för dig i samarbete med dina kollegor.

 

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis