Inaktiv platsannons

Operativ chef SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Operativ chef SCA

Till SCA Logistics hamnverksamhet i Sundsvall söker vi nu en operativ chef som gillar att utveckla sin verksamhet och att vara ledare. Våra terminaler tillhandalhåller intermodala tjänster, godshantering, containerhantering, lagerhållning, spedition, fartygsagentur och administrering. Vill du vara med på vår resa i att utveckla en hållbar logistikverksamhet – då kanske vi har jobbet för dig!

Din nästa utmaning

Som operativ chef ingår du i terminalens egen ledningsgrupp. Du har 10 direktrapporterande medarbetare varav några är arbetsledare. Ditt arbete innebär att coacha och utveckla dina medarbetare samt din verksamhet. Organisations- och personalfrågor utgör stor del av din vardag. I din roll ingår även att utveckla de operativa processerna samt se till helheten för terminalen likväl företaget, att skapa en effektiv och långsiktig verksamhet utifrån nuvarande situation och framtida utmaningar. Kvalitet och säkerhet genomsyrar verksamheten och dessa områden är viktiga för oss.


I denna rekrytering värdesätter vi att dina personliga egenskaper samspelar med vår ledarskapsplattform och våra kärnvärden ansvar, respekt och högklassighet.

Vem är du?

Du är en erfaren ledare som har ett genuint intresse av att leda och motivera andra mot uppsatta mål. Du gillar att arbeta övergripande med utveckling av både personal och organisation och din problemlösningsförmåga är mycket god i snabbt uppkomna situationer. Som person är du resultatorienterad och drivande med god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är en förebild som inspirerar andra och du skapar delaktighet genom att delegera och fördela ansvar. Vi förutsätter att du har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer både internt och externt. Du är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet och du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)