Inaktiv platsannons

Logistikutvecklare till Södertälje i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att montera framtidens axlar och växellådor?

Vi är ett ungt och energiskt team på elva stycken logistikutvecklare och en gruppchef med mål att skapa en effektiv och säker internlogistik. Det är en driven grupp som strävar efter att ta vara på varje individs styrkor. Nu söker vi dig med intresse för projektledning och ledarskap som vill jobba i en produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Du kommer att få möjlighet att arbeta med erfarna kollegor, äga egna ansvarsområden och få mandat för eget beslutsfattande. 

 

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Vår vardag består av få rutinmässiga arbetsuppgifter. Vi ställs dagligen inför en stor variation av beslut som behöver tas och ofta också i ett högt tempo. Den dynamiska produktionsmiljön ger möjligheter till nya utmaningar av olika karaktär.

Du kommer i samarbete med linjeorganisationen arbeta i alla delar av projekt, från planering till implementering och får se resultatet av ditt arbete i verkligheten. Det kan exempelvis handla om att skapa strategier för utformning av verkstaden, flödessimuleringar, utveckling och implementering av nya arbetssätt eller att delta i att ta fram tekniska lösningar, exempelvis självkörande truckar. Genom att sprida delaktighet och engagemang för våra uppdrag, utvecklar och förbättrar vi tillsammans vår verksamhet genom Scanias Produktions System, SPS.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Läs gärna mer om

 

Har du den här bakgrunden?

Du har en högskole-/civilingenjörsexamen och troligtvis några års arbetslivserfarenhet inom logistik. Viktigt att du är lösningsorienterad, har en god planeringsförmåga och ett stort engagemang för logistik och ledarskap.

Du har en naturlig förmåga att kommunicera, god samarbetsförmåga samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Är det här du?

Att ha förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och samtidigt förmågan och jobba igenom detaljerna kommer hjälpa dig att lyckas i uppdraget. Du trivs med stort eget ansvar och flexibilitet och har problemlösning som en av dina ledstjärnor.

 

Ta reda på mer!

Om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Anna Tempelman (Gruppchef, DTLD) 08-553 80656 eller Mathias Gälsing (Gruppchef, DTLT) 08-553 812 40.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej