Inaktiv platsannons

Projektingenjör Väg och anläggning i Skellefteå

Om tjänsten


Projektingenjör Väg och Anläggning Västerbotten

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Projektingenjör till ett distrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet.
Placeringsort för tjänsten är Skellefteå eller Umeå.

Beskrivning av tjänst

Som projektingenjör hos oss har du ett distriktsorienterat såväl som projektorienterat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet.

Du arbetar med inköp, ekonomistyrning och projektplanering både i anbuds- och projektskede. Det är viktigt i din roll som projektingenjör att skapa relationer, såväl internt som externt, för att säkerställa en produktion i världsklass.

Profil

Du har ett brinnande engagemang och intresse samt erfarenhet från branschen och gärna flera års erfarenhet av rollen som exempelvis arbetsledare/platschef eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat med inköp, projektplaneringsprogram samt kvalitets och miljöfrågor.

Som person är du noggrann och har god ekonomisk kunskap. Du är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är grundläggande för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir betydelsefull i relationen till både kunder och kollegor.

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som projektingenjör på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt arbete i form av utbildning samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Distriktet har en stark vilja att utveckla våra medarbetare och att ge förutsättningar för att leverera framgångsrika projekt. Nyckeln i detta är att skapa en bra dialog i våra projekt där teamarbete värderas högt, och allas kunskap och kompetens tas till vara på rätt sätt där framgångsfaktorn är samverkan, både för kund och för oss på Skanska.


Sök redan idag

Eller senast den 20 januari 2019 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, distriktschef: 010-448 80 75.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)