Inaktiv platsannons

Distriktschef- Stockholm norrort

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi söker en distriktschef för vårt affärsområde Restaurang i region Norr, med placeringsort i Stockholm eller Uppsala. Antar du utmaningen blir du drivande i att utveckla Spendrups kundrelationer och affärer med alla restauranger inom ditt ansvarsområde. 

Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är vi cirka 120 engagerade och drivna medarbetare som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Ditt uppdrag:
I din roll som distriktschef arbetar du självständigt med att bearbeta ditt distrikt. Du rapporterar till regionala försäljningschefen för region Norr. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer på restaurangmarkanden. Du utgår från Spendrups kontor i Stockholm alt Uppsala och ditt huvudsakliga distrikt är delar av norr ort i Stockholm. Tjänsten innebär inte personalansvar. Resor i tjänsten förekommer.

Dina viktigaste ansvarsområden: 

  • Utveckla samt förvalta relationer med kunder på restaurangmarknaden
  • Resultat-, budget- och kundansvar för ditt distrikt
  • Ansvar för att prospektera och avtala nya kunder samt följa upp ingångna avtal
  • Utveckla våra gemensamma affärer med kunderna, vilket innefattar; avtalsprocess, merförsäljning, finansiering, koncept-affärsutveckling till gagn för båda parter

Vi vill att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning eller ekonomi tex IHM, eller liknande
  • Dokumenterad erfarenhet av affärsförhandlingar och kan redogöra för affärsframgångar
  • Dokumenterat framgångsrik B2B försäljning med resultatansvar, minimum 2 år
  • Erfarenhet av, samt nätverk inom, restaurangbranschen är meriterande
  • För att lyckas i rollen behövs hög grad av ”affärsmannaskap” där vi värdesätter erfarenhet och kunskap om att fatta rätt beslut för att driva de bästa affärsresultaten för dig och dina kunder och att kunna stänga en affär
  • Van användare av olika digitala tjänster, CRM samt Officepaketet
  • Körkort 

Personliga egenskaper som vi tror behövs i den här rollen:
Som person har du starkt eget driv, en god struktur, ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du är målmedveten, uthållig och drivs av att arbeta resultatinriktat. Du drivs av att göra affärer och har en hög social kompetens som präglas av öppenhet. I tjänsten är det viktigt att du är självgående men gillar också att tillhöra ett team där samverkan och prestigelöshet är framgångsfaktorer.

Din ansökan:
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du motiverar varför du är rätt för tjänsten, beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer sker löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 13 januari 2019
Varaktighet/arbetstid: Heltid/tillsvidare
Placeringsort: Stockholm alt. Uppsala 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej