Inaktiv platsannons

HR Generalist i Östersund

Om tjänsten

Om jobbet

HR Helpdesk är en del av Group HRs svenska team. Vårt huvuduppdrag är att vara en del av Group HR:s ansikte utåt genom att besvara medarbetare och chefers frågor som inkommer till HR Helpdesk. Vi har öppet 08.30 till 17.00 måndag till fredag och nås via telefon och mail. I Helpdesken besvarar vi exempelvis frågor relaterade till lön, kollektivavtal, interna policy och förmåner, utbildningar, Swedsec licenser samt guidar i HR systemen. Vi utför även viss administration kopplat till HR området.

För oss är det viktigt att alltid arbeta med att försöka underlätta vardagen för våra kunder. Därför söker vi dig som är lyhörd på deras behov och kan framföra samt arbeta med idéer om hur vi kan förbättra information, processer och arbetssätt.

Då vi är ett team som jobbar tätt ihop ser vi att du trivs i en miljö där man hjälps åt, delar kunskap och ställer upp för varandra. Det är också viktigt att du har stor integritet, gillar att söka information och tilltalas av att hantera många frågor av olika karaktär.

Just nu står vi inför en utökning i våra tjänster då vi kommer börja hantera generella frågor kring rekrytering. På grund av det söker vi nu två tillsvidarenaställda. Vi söker också en person till vikariat.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen älskar du service och trivas att jobba tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har en examen kopplat till HR, har jobbat på en support med HR frågor innan samt är flytande i svenska och engelska. Erfarenhet inom kommunikation är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • HR
  • Support via mail och telefon
  • Administration

Möjliga nästa karriärsteg
  • Rekryterare
  • Junior HR Partner
  • Lönespecialist

Varför jobba med oss? - Evelina Jämtgård

I vår grupp får du både vara med och utveckla helpdesken och dig själv. Vi är ett team med glada och engagerade kollegor som har roligt tillsammans.

I den här rollen får du ta eget ansvar och jag lämnar dig fullt fortroende. I gengälld förväntar jag mig en rak kommunikation, ditt engagemang och din delaktighet.
Som person är jag mycket engagerad i mitt jobb. Det är viktigt för mig att all personal mår bra och att vi har roligt på jobbet.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)