Inaktiv platsannons

Projektstöd/projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services i Hässleholm

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Är du en fena på struktur och ordning? Gillar du att ha en stöttande roll? Vi har jobbet för dig!
 
Din roll som Projektstöd
Som projektstöd i ett offensivt entreprenörsbolag har du en central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledare och beredare (planerare) med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta för att hålla ordning och reda genom hela projekt- och avtalsprocessen. I ansvaret ingår bland annat att upprätthålla rutiner och struktur, dokumenthantering och avtalstolkning i såväl projekt och avtal.
Du kommer även att delta i uppföljningsmöten på avdelningen.
 
Dina kvalifikationer som Projektstöd
Du har god erfarenhet av administrativt och ekonomiskt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är van vid att jobba i olika datasystem/databaser.
Vi förutsätter att du är en van datoranvändare som har erfarenhet av Office365 samt är skicklig på att söka och värdera information.
Du måste kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska språket, i såväl tal som i skrift då tjänsten innebär många kontakter med myndigheter och slutkunder.
Vi ser gärna att du har någon för arbetsuppgifterna relevant eftergymnasial utbildning.
Kunskaper i ekonomisystem (SAP) är meriterande men inget krav.
 
Personliga egenskaper
För att passa bra för rollen krävs att du gillar ordning och reda, du är en god organisatör. Du är en person som drivs av utveckling, är nyfiken, kvick i tanke och handling, strukturerad och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo, Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
 
Placeringsort för denna tjänst är Hässleholm eller Växjö.
 
Sista ansökningsdag 24 mars
 
Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Vi tror också att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är viktigt.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)