Inaktiv platsannons

Målinriktad säljare inom Drivsystemservice i Norrköping

Om tjänsten

Ta nästa kliv i din karriär till rollen som Säljare inom Drivsystemservice. Det är ett spännande och variationsrikt arbete där din unika säljportfölj ger dig möjlighet att arbeta med ett brett erbjudande. Från din placeringsort i Norrköping säljer du i vår region Öst till kunder inom svensk basindustri, energiverk och VA-verk. Du kommer tillhöra vårt säljteam på sex personer i Sverige och arbeta tätt med övriga personer inom ABB Service.

Uppgifter :

Med hjälp av din goda kommunikations- och initiativförmåga kommer du tillsammans med våra kunder ta fram underhållsstrategier för installerade drivsystem och optimera anläggningarnas drift. Som säljare inom drivsystemservice kommer du sälja våra produkter, underhållstjänster, serviceavtal samt projekt. Din roll innebär också att du skall bygga långsiktiga relationer med kunderna och etablera ett positivt affärsklimat.

Krav:

Vi söker dig som har en förmåga att bygga mycket goda kundrelationer och komma till avslut med de affärsmöjligheter du tagit fram. För att lyckas bör du vara organiserad, målinriktad och kunna planera din tid väl. Meriterande är om du har kunskap om produktions- och automationsprocesser samt drivsystem. Du ska minst ha några års erfarenhet från B2B-försäljning och var beredd på att resa mycket inom din region. Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning, företrädesvis med el-/automationsinriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Krav är att du kan svenska flytande i tal och skrift, B-körkort samt att du kan hantera MS Office.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)