Inaktiv platsannons

Underhållschef till ABB Robotics i Västerås

Om tjänsten

Robotics är en affärsenhet inom ABB:s division Robotics and Motion som utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar med tillhörande styrsystem, mjukvaror, bågsvetsprodukter, åkbanor samt motorpaket. Genom automation hjälper enheten tillverkare förbättra produktivitet, kvalitet och säkerhet i arbetsmiljön. Vi står inför spännande utmaningar framöver, då vi ökar automationsgraden i vår egen produktion samtidigt som vi ökar produktionstakten. Vår förändringsresa ställer nya krav på vår underhållsverksamhet, och vi söker nu dig som vill leda denna utveckling tillsammans med ditt team.

Uppgifter :

Som Underhållschef är din uppgift att driva och utveckla vår underhållsavdelning mot uppsatta mål genom att leda, engagera och coacha medarbetare samt stödfunktioner så att verksamheten kontinuerligt utvecklas åt rätt håll. Du säkerställer att underhållsarbetet sker på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt med fokus på att rätt aktiviteter genomförs. För oss är säkerhet högst på agendan, där du driver systematiskt arbetsmiljöarbete för att säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö i samarbete med skyddsombud för avdelningen. En viktig uppgift blir att utveckla underhållsarbetet för att möta framtida krav på tillgänglighet och automation. Du leder ett team på ca 20 medarbetare, både tjänstemän och kollektivanställda, och du rapporterar till vår Operations Development Manager.

Krav:

För att trivas i denna roll, behöver du vara intresserad av att arbeta med människor och vi tror att du får motivation av att engagera och utveckla dina medarbetare. Att arbeta mål- och resultatinriktat med ett ansvarstagande sätt är självklart för dig. Som bas har du en högskoleutbildning inom teknik, och vi ser gärna att du har ledarerfarenhet inom eller utanför arbetslivet. Du har erfarenhet underhåll, och meriterande är om du har erfarenhet av förändringsledarskap och förbättringsarbete. Du behärskar svenska och engelska obehindrat. Vi kan erbjuda dig en utmanande roll som med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi är säkra på att en mångfald bland våra medarbetare kommer att vara avgörande i vår framtida resa.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)