Inaktiv platsannons

Juniora byggledare till ÅF i Västerås

Om tjänsten

Juniora byggledare till ÅF i Västerås Om jobbet

ÅFs affärsområde Project Management har haft en fantastisk utveckling de senaste åren med en årlig tillväxt över 25% och mycket god lönsamhet. Vi levererar bygg- och projektledningstjänster och bidrar genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas. Vi har kapacitet och erfarenhet att hantera ledning, planering, analys och koordinering i varje steg. I vår uppdragsportfölj finns allt från stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt, såsom sjukhus och flygplatsterminaler, till löpande underhållsprojekt för fastighetsägare. Idag har vi ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter, och vi finns på flera orter i Sverige.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu fler bygg- och projektledare till vårat kontor i Västerås.

I rollen som bygg-/projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekt under byggprocessens olika skeden. Det är ofta flera olika delar som spänner över många olika kompetensområden som ska koordineras. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren. Som junior konsult hos oss kommer du att få arbeta med varierande uppgifter som stöd till mer seniora kollegor. I denna roll får du möjlighet till en snabb och givande utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet från projektledning inom bygg/fastighet alternativt arbete som arbetsledare eller liknande inom byggentreprenad, som brinner för projekt- projekteringsledning och som vill fortsätta utvecklas i många olika spännande projekt. Är du nyexaminerad och början av din karriär med ambition att utvecklas hos marknadens vassaste konsultfirma är vi också intresserade eftersom vi i våra uppdrag jobbar med TEAM där juniora får stora möjligheter att arbeta tillsammans med rutinerade kollegor och efter mognad i rollen få utökat ansvar.

Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole-/civilingenjör eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper, ambitionsnivå och intresse för utveckling. Som person ser vi att du är driven, engagerad och naturligt kundfokuserad. Självklart är du resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis