Inaktiv platsannons

Administrativ chef i Växjö

Om tjänsten

Administrativ chef Växjö
Sista ansökan 2019-01-18

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som Administrativ chef. Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet med start 1 maj 2019. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Vi söker dig som brinner för administration och ledarskap. Rollen som APS Admin Chef innebär att arbeta med strategiska och administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för att leda och engagera dina duktiga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid tidigare ledarskapserfarenheter och på dina personliga egenskaper. Egenskaper som att skapa laganda och leda dina medarbetare mot uppsatta mål ser vi som väldigt viktigt.   
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som administrativ chef är:  
  • Förvalta och utveckla avdelningen APS Admin 
  • Personalansvar 
  • Uppföljning av verksamheten
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. 
 
För att lyckas i tjänsten som administrativ chef bör du ha följande kompetens: 
  • 5 års erfarenhet av ledarskap 
  • Strukturerad   
  • Processdriven   
  • Analytisk   
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar   
  • Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra   

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)