Inaktiv platsannons

Junior Account Manager – Offentlig sektor i Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Junior Account Manager – Offentlig sektor Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2019-01-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som Account Manager med fokus på kunder inom den offentliga sektorn. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
Säljgruppen för offentlig sektor utgörs av sju personer som arbetar med både myndigheter, landsting och kommuner inom Östergötland. Som Account Manager kommer du att ansvara för flera kunder och kundteam inom offentlig sektor. Du kommer att arbeta med att identifiera och driva affärsmöjligheter samt skapa lönsamhet och kundnöjdhet. Till din hjälp har du ditt kundteam som innefattar allt från konsulter och arkitekter till våra kvalificerade specialistsäljare. Arbetet innebär också affärsansvar i upphandlingar där du har hjälp och stöd från specialister inom både it-infrastruktur och upphandling.  
 
Du kommer agera rådgivare och arbeta med såväl strategiska som taktiska frågor samt med kundnöjdhet som genomsyrar allt vi gör. Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Account Manager är:  
• Ansvara för kunder och kundteam.  
• Identifiera och driva affärsmöjligheter.  
• Skapa kundnöjdhet och lönsamhet.  
• Affärsansvar i upphandlingar.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Vi söker dig som är intresserad av it-infrastuktur och digitalisering. Genom din lyhördhet och kommunikativa förmåga lyckas du samarbeta väl med samtliga i din omgivning. Din förmåga skapa kontakter och underhålla långsiktiga relationer är god och i yrkesmässiga sammanhang upplevs du som socialt aktiv, utåtriktad och förtroendeingivande. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Account Manager bör du ha följande kompetens:  
• Intresse för it-infrastruktur och digitalisering.  
• God samarbetsförmåga och relationsskapande.  
• Det är meriterande med erfarenhet av offentlig sektor och/eller offentliga upphandlingar.  
• B-körkort.  
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)