Inaktiv platsannons

IAM Konsult i Umeå

Om tjänsten

IAM Konsult Umeå
Sista ansökan 2019-02-28

Är du ett konsultämne med pedagogisk ådra som brinner för att göra det komplexa enkelt? Har du ett sinne för detaljer och samtidigt en förmåga att se helheter? Då är du en ny lagspelare hos oss på Atea Umeå! Vi söker nu en konsult med bakgrund som utvecklare och med intresse för it-infrastruktur. Som konsult hos Atea kommer du att arbeta med utveckling, effektivisering och implementation av identitetslösningar för våra privata kunder, offentliga verksamheter samt myndigheter. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vår arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
Din roll i laget  
I rollen som IAM Konsult på Atea kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder. Du kommer att vara en viktig lagspelare i kundprojekt med fokus på utveckling/implementation och du är noga med att leverera enligt uppsatta projektplaner. Du jobbar även med support och förvaltning. I arbetet ingår både utveckling av integrationer och regelverk samt implementation av lösningar framtagna av kollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med Ateas lösningsarkitekter och verksamhetskonsulter inom IAM-området, både lokalt och regionalt. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som IAM Konsult är:   
  • Att tekniskt realisera framtagna designförslag. 
  • Att inom olika kunduppdrag implementera lösningar (arbetsflöden, regler etc.) som stödjer automatiserad livscykelhantering av identiteter och grupper baserat på beslutade policys och riktlinjer. Vilket bidrar till ökad produktivitet och nöjdare medarbetare.  
  • Att aktivt arbeta med förvaltning avseende pågående och inkommande förvaltningsåtaganden. Där felsökning, vidareutveckling samt support är viktiga arbetsområden.  
 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är en driven person med några års erfarenhet inom systemutvecklingsområdet, där stort engagemang, intresse, nya utmaningar och resultat är det som driver din personliga utveckling framåt. Du har en förmåga att analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är stolt över att leverera enkla och stabila lösningar som kan förvaltas effektivt. Att vara lyhörd för kundens behov, kommunikativ samt affärsmässig är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som IAM Konsult bör du ha följande kompetens:  
  • Goda kunskaper avseende mjukvaruutveckling inom Powershell, .NET eller motsvarande  
  • Databaskunskaper inom MS SQL 
 
Meriterande kunskaper inkluderar:  
  • Kunskaper inom Microsofts Molntjänster, Azure 
  • Microsoft Windows servermiljö och Active Directory 
  • C-sharp 
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)