Inaktiv platsannons

Affärsdriven HR Business Partner i Göteborg

Om tjänsten

Affärsdriven HR Business Partner Göteborg
Sista ansökan 2019-01-16

Vi växer och söker en HR Business Partner med placering i Göteborg, Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
” Som HRBP i Region Väst är du på olika sätt delaktig eller ansvarig i de fantastiska satsningar och projekt som vi genomför. Det kan röra sig om kundupplevelse, hållbarhet, karriärprogram mm. I Region Väst strävar vi hela tiden mot att nå vår vision, att Atea ska vara TP2B (the place to be). Som HRBP har du en både inflytelserik och viktig del i det jobbet.” Åsa Cederlund, Regionchef Göteborg 
 
Din roll i laget 
I rollen som Business Partner på Atea arbetar du verksamhetsnära med att stötta och coacha cheferna med din HR kompetens såväl på strategisk som på operativ nivå. Du kommer även få ett specialistområde som stöttar hela verksamheten.  
 
Du kommer tillhöra den centrala HR avdelningen som sitter i Stockholm. I det teamet finns engagerade och duktiga kollegor som vill utveckla och förflytta HR framåt tillsammans med hela Ateas organisation.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Business Partner är:  
  • Driva operativa och strategiska HR-frågor i regionala ledningsgruppen 
  • Ge kvalificerat HR stöd till regionens chefer 
  • Initiera och driva projekt 
  • Stötta cheferna i alla HR processer (medarbetarsamtal, lönerevision, medarbetarundersökning mm) 
  • Arbeta aktivt för att nå vår vision TP2B 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har en bred HR kompetens. Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll med motsvarande arbetsuppgifter och ansvar. Du har erfarenhet av arbete i ledningsgrupp. Vi söker dig som på ett pragmatiskt sätt driver HR frågor med en tydlig koppling till dom affärsmässiga målen. Du är duktig på att fatta snabba men genomtänkta beslut och driver dom tills resultatet är uppnått.  
 
För att lyckas i tjänsten som Business Partner bör du ha följande kompetens: 
  • Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektiv. 
  • Du tar initiativ och uppnår resultat 
  • Du har lätt för att se koppling mellan HR uppdrag och verksamhetens mål. 
  • Du har god kunskap i arbetsrätt samt erfarenhet av att arbete med fackliga relationer och MBL förhandlingar. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)