Inaktiv platsannons

Management trainee Strategi & Affärsutveckling på Axfood i Stockholm

Om tjänsten

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Vi söker nu en Management trainee som vill vara med på vår digitaliseringsresa.

Axfoodfamiljen består av ett antal framgångsrika matkoncept. Här finns egenägda kedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo, Handlar’n och Direkten som är handlarägda. Grossistförsäljning sker genom kedjan Axfood Snabbgross och partihandel drivs genom Dagab. Axfood är också ägare till Mat.se och Middagsfrid samt delägare i Urban Deli, Eurocash och Apohem.

Är du redo att ta plats inom den framgångsrika Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Som Management trainee inom Strategi & Affärsutvecklingsfunktionen på Axfood rapporterar du till Carl Stenbeck, Strategi & Affärsutvecklingsdirektör och medlem av koncernledningen.

Som management trainee får du en unik möjlighet att delta i det dagliga arbetet att ta långsiktiga strategiska områden till konkreta planer och resultat. Du kommer driva egna projekt inom prioriterade områden och supportera med underlag för affärsbeslut.

Du kommer ingå i koncernfunktionen strategi- och affärsutveckling. Vi driver Axfoodkoncernens utveckling av e-handel, avancerad analys, kundprogram, digital marknadsföring och digitala hjälpmedel i butik i nära samarbete med andra delar av koncernen. Vi är även ansvariga för etablering och utveckling av våra butiker, omvärldsbevakning och koncernens strategiarbete. Dina kollegor är affärsutvecklare, data scientists, e-handels specialister, etablerare, affärsanalytiker och många fler.

Axfood är i ständig utveckling och arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas hos Axfood! Management traineeperioden löper under 2 år och vår ambition är att du efter denna period går vidare hos oss till en roll inom strategi- och affärsutvecklingsfunktionen.

Det här förväntar vi oss

• Som person är du prestigelös, målinriktad och har lätt för att samarbeta.
• Du trivs i en föränderlig miljö och är van att arbeta självständigt.
• Du är analytisk och kommunikativ.
• Du har stort intresse av affärsutveckling, digitalisering och dagligvaruhandeln.
• Du har en akademisk examen som civilekonom och/eller civilingengör

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis