Inaktiv platsannons

Regionchef Stockholm

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service med tonvikt på färskvaror och ett brett sortiment. 2016 valdes vi till ”Sveriges starkaste kedja” och det är tydligt att både kunder och medarbetare trivs i butikerna, samtidigt som det attraktiva och prisvärda sortimentet blir alltmer känt. I januari 2018 blev Tempo en del av Hemköp och tillsammans utgör bolaget cirka 350 butiker, egen- och handlarägda.

Bli en av oss

Till vår Driftavdelning söker vi nu en drivande och affärsmässig ledare till uppdraget som Regionchef. Som Regionchef hos oss arbetar du med att leda och fördela arbetet i regionen på ett kostnadseffektivt sätt i enlighet med koncernens kärnvärden och ledarprofil. Du arbetar med att driva genom lönsam försäljning och arbetar aktivt med butikernas kundbemötande för att ge våra kunder en positiv butiksupplevelse. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad.

Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?

Det här får du göra

Inom regionen finns det 8 stycken egenägda butiker och 15 stycken handlarägda butiker. I de egenägda butikerna kommer rollen innebära både personal-, resultat- och arbetsmiljöansvar. I rollen ingår även att rekrytera nya Butikschefer och introducera dem utifrån deras behov för att ge dem förutsättningar att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse för människor och drivs av en vilja att se andra växa. I de handlarägda butikerna innebär rollen att inspirera och coacha entreprenörer. Du säkerställer att rådande regler, rutiner, avtal och lagar efterlevs i regionens butiker.

Som Regionchef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
• Driva lönsam försäljning genom att arbeta mot fastställda mål och sträva efter lönsamhet
• Skapa en effektiv organisation genom att arbeta strukturerat med god planering
• Hålla regelbundna butikchefsmöten, utvecklings- och medarbetarsamtal, göra utvecklingsplaner, samt att coacha, stötta och följa upp Butikscheferna i deras långsiktiga arbete

Som Regionchef kommer du ingå i driftens ledningsgrupp och du rapporterar till företagets Driftchef

Det här förväntar vi oss

Som person bidrar du med positiv energi och ser värdet i att nätverka externt såväl som internt. Din förmåga att samarbeta samt kommunicera på ett tydligt sätt i budskap och handling, kommer att hjälpa dig att vara lyckosam i denna roll. Du ser verksamheten i ett helhetsperspektiv och har ett genuint intresse för försäljning, kundnytta samt att utveckla företagets lönsamma affärer. Vidare har du ett coachande förhållningssätt gentemot medarbetare där du ger ansvar, befogenheter samt förtroende fullt ut rörande tilldelade arbetsuppgifter.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5–7 års erfarenhet av att leda andra ledare, samt erfarenhet av ekonomiskt arbete och budget såväl som resultatuppföljning.

Önskvärt är även att du har:
• Erfarenhet av att leda andra ledare på distans
• Erfarenhet av att arbeta med handlarägda butiker
• Kunskap inom kollektivavtal, arbetsmiljö, arbetsrätt samt fackliga förhandlingar


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb