Inaktiv platsannons

Framtidens ledare till vårt e-handelslager i Stockholm sökes i Årsta

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik är en gemensam organisation för inköp, sortiment, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Dagab KPL hanterar vår e-handelsverksamhet, plock av matkassar för utkörning till privatkunder i Stockholmsregionen. Vårt lager ligger i Årsta och vi söker nu två arbetsledare som ska ansvara för matkasseplocket.

Det här får du göra

Du driver och ansvarar för den dagliga operativa driften av matkasseplocket, där du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet. Alla medarbetare är ännu inte på plats så du kommer att bidra och bygga upp vår verksamhet där du förväntas forma och skapa de bästa arbetsförhållanden för våra medarbetare samt säkerställa introduktion och utbildning av nya medarbetare. Du rapporterar till lagerchef och bidrar till att planera arbetet både på kort och lång sikt, kostnadsuppföljning, tidsåtgång och schemaläggning, driva förbättringsarbete och skapa effektiva lösningar. Du kommer att ansvara för ett femtontal medarbetare. I din roll som arbetsledare ingår att säkerställa en god arbetsmiljö och hälsa samt hantering av arbetsrättsliga frågor.

Det här förväntar vi oss

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från lagerverksamhet eller från livsmedelsbutik, haft uppdrag eller roll som innefattat att leda andra. Du är självständig och målmedveten, har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har ett inkluderande ledarskap. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom lager eller logistik. För att klara rollen behövs kunskaper i MS office och förmåga att lätt sätta dig in i olika IT-system. Du behärskar svenska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i ytterligare språk.

För att leda vår e-handelsverksamhet som expanderar behöver du våga prova nya saker, ta beslut, utvärdera och vid behov, förändra arbetssätt och metoder.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis