Inaktiv platsannons

Kundcentermedarbetare vikariat heltid i Hässleholm

Om tjänsten

 
Är du redo för nya utmaningar och vill arbeta på Bergendahls kundcenter i Hässleholm? Har du en administrativ fena och älskar att jobba med service? Bergendahls Food söker just nu dig som vill arbeta som medarbetare på butikssupport

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgiften är att ge våra butiker service och information avseende frågor om produkter, leverans och system. Kommunikationen sker via telefon och e-post.   
 
Du kommer att ha dagliga kontakter med övriga avdelningar inom företaget.   

Din bakgrund
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning service eller logistik och vill få in en fot på Bergendahls, då är detta rätt väg att gå! Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Det är till fördel om du är en duktig kommunikatör eftersom kommunikation är a och o i företaget och i tjänsten, det gäller både tal och skrift. Du måste vara bekväm med telefon och sociala medier som arbetsverktyg.   
 
En annan viktig del är att du älskar service och känner att det är det du vill arbeta med, du ska vara serviceinriktad! Fullt fokus på nöjda kunder är något som symboliserar dig som person.   
 
Vi ser även att du är van vid och gärna fattar egna beslut. Du ska kunna hantera oförutsedda situationer och kunna ta alla sorters människor på ett gott sätt. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete i butik eller kundtjänst/butikssupport. Då tempot på avdelningen ofta är högt, behöver du tycka om att ha mycket att göra och att hjälpa kunder.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.  

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2019!
Vi önskar omgående start med varaktighet till 31 augusti 2019.  

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej