Inaktiv platsannons

Driven underhållskoordinator för mekaniskverkstad i Gävle

Om tjänsten

Som Underhållskoordinator driver du Centralverkstadens dagliga arbete för att säkerställa effektiva och kvalitativa leveranser till Gävle Bruk. Här får du möjligheten att leda en grupp med högkompetens inom allt från mekaniska reparationer till VVS arbeten och kvalificerad svetsning.

Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål, ser du möjligheter och gillar du utmaningar tillsammans med ett kontinuerligt lärande kommer denna roll att passa dig.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö i ett framtidsinriktat företag. Tjänsten är under dagtid med möjlighet till flextid med goda möjligheter att utvecklas.

Om tjänsten
Centralverstaden är en del av teknik organisationen på Gävle Bruk och arbete utförs inne på verkstaden så väl som ut på hela fabriksområdet. Gruppen besitter en hög kompetens inom Mekanik, Maskinbearbetning, Svetsning, Ytskydd, VVS, Hydraul och Pneumatik

Befattningen innebär inget direkt personalansvar men vi förväntar oss att du som arbetsledare trycker om att arbeta i grupp, att få människor att känna att mål är viktiga. Du gillar att entusiasmera och driva grupper mot nya mål. Rollen innebär ett nära samarbete med din koordinatorkollega och chefen för verkstaden säkerställa en god leverans av en stor variation av mekaniska reparationer.

Kvalifikationer
Vi tror att du har grundläggande teknisk utbildning lägst på gymnasienivå. Du är idag en duktig yrkesutövare inom mekanik och vill ta nästa steg i din utveckling alternativt arbetar du som ledande montör eller liknande. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person har du en egen stark drivkraft som du gärna delar med dig av till andra, du är lösningsfokuserad med ett sinne för ordning och reda i din vardag.  Som person gillar du att samarbeta och ser fördelen att skapa goda relationer med många kontaktytor för att kunna göra rätt prioriterade veckoplaner och nå gemensamma mål. Du är bra på att hjälpa andra hitta sin egen drivkraft genom feedback. Vi söker dig med ett gediget teknikintresse och en vilja att nå uppsatta mål. 

Vi är övertygade om att grunden till hög driftsäkerhet ligger i ett väl fungerande förebyggande underhåll. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår resa till ett underhåll i världsklass!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej