Inaktiv platsannons

Administrativ Servicetekniker i Gävle

Om tjänsten

Är du intresserad av en administrativ arbetsroll där du får vara med och leda vår koordinering av externa resurser. Då är detta rollen för dig!

Som Servicetekniker i gruppen Kraft- och Tekniksystem är du en del av Teknikorganisationen och kommer du att ansvara för den administrativa hanteringen av lyft, port och hissinrättningar. Du kommer att vara gruppens representant och sakkunnige i frågor av teknisk karaktär. Som Servicetekniker får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter. Arbetsområdet omfattar hela Produktion Gävle.

Arbetet är på dagtid med möjlighet till flextid. Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö i ett framtidsinriktat företag.

Om tjänsten
Tjänsten är i huvudsak administrativ. Som Servicetekniker analyserar och administrerar du underhålls-, besiktnings- och investeringsbehov och genomför ständiga förbättringar i verksamheten. Du koordinerar underhållsinsatser mot berörda avdelningar och externa entreprenörer. Rollen ansvarar för inköp av externa tjänster, den interna hanteringen mot processavdelningarna samt att driften och underhållet på utrustningen är väl dokumenterad och uppdaterad.

Vi erbjuder dig vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper. I framtiden finns det möjligheter att rollen även tänkas utvecklas inom områden som schemaläggning och uppföljning av underhållsinsatser för övriga medarbetare.

Rollen kan även innebära hantering av elmotorer, inklusive förråd, reservdelshantering och nyanskaffning kan också bli aktuellt.
Verksamhetsstyrning och arbetet med ständiga förbättringar inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs enligt MPS (Mill Performance System), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare arbetar med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning inom el/instrument, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll.

Ordningssinne, datorvana och baskunskaper av Office paketet krävs. Erfarenhet av arbetsordersystemet Maximo 7.6 eller faktureringssystemet Basware är meriterande.

Personliga egenskaper

Tjänsten förutsätter att du är har ett sinne för struktur och en vilja att arbeta lösningsfokuserat i ditt dagliga arbete.  Vi söker dig som trivs med en administrativ arbetsroll med datorn som ditt främsta arbetsredskap.  Arbetet innebär flera kontaktytor både medbeställare och utförare det är därmed viktigt att du har god samarbetsförmåga i ditt sätt att agera som kravställare.

Du som söker har ett intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du har viljan att utveckla dina befintliga kunskaper samt en vilja att lära dig nya områden och arbetsmetoder.

Du ska ha förmåga att självständigt leda och fördela arbetsuppgifter till i första hand externa entreprenörer samt kunna lösa uppkomna problem.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej