Inaktiv platsannons

Mekaniker till Verkstadsgruppen i Frövi

Skift-UH & Verkstads huvudsakliga uppgift är att stödja driften och verkstäderna på Kartongbruket och Sulfatfabriken med specialisttjänster, kvalificerade reparationer samt tillverkning av artiklar/utrustning. BillerudKorsnäs Frövi söker nu en Mekaniker till Verkstadsgruppen inom Underhållsavdelningen Skift-UH & Verkstad.

Om tjänsten

Skift-UH & Verkstads huvudsakliga uppgift är att stödja driften och verkstäderna på Kartongbruket och Sulfatfabriken med specialisttjänster, kvalificerade reparationer samt tillverkning av artiklar/utrustning.

BillerudKorsnäs Frövi söker nu en Mekaniker till Verkstadsgruppen inom Underhållsavdelningen Skift-UH & Verkstad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidsformen är dagtid. Beredskap och skiftarbete kan förekomma i tjänsten.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Mekaniker är felsökning, framtagande av nya komponenter samt optimeringar av vår produktionsutrustning. Du förväntas även utveckla och ansvara för förebyggande underhåll inom mekanik. Du kommer att medverka vid haverianalyser och funktionsavvikelser samt ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder. Vidare kommer du att medverka i projekt, utprovning och driftstagning av ny utrustning. Du kommer även vid vissa tillfällen att leda underhållsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot industri/svets. Du har tidigare erfarenhet av mekaniskt underhåll. Erfarenhet av arbete med hydraulik, bearbetning, svetsning samt smide är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin.

Personliga egenskaper
Du kommer att arbeta i en positiv miljö där noggrannhet och flexibilitet värdesätts då arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du tycker om att ta egna initiativ och har inga problem med att driva saker självständigt när detta krävs.
Du har ett stort intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är prestigelös.

Du har ett lösningsorienterat synsätt och att du vågar ta tag i problem då vår huvudsakliga arbetsuppgift är att lösa akuta störningar.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej