Inaktiv platsannons

Driven HR-chef i Uppsala län

Driven HR... Data Ductus är ett dynamiskt utvecklings- och konsultföretag med kunder globalt och lokalt i branscher som telekom, offentliga...

Om tjänsten

Driven HR-chef

Data Ductus är ett dynamiskt utvecklings- och konsultföretag med kunder globalt och lokalt i branscher som telekom, offentliga organisationer och industri. Vi är 240 anställda i Sverige, USA och Singapore och växer kontinuerligt.

Vi söker nu en driven HR-chef som tillsammans med företagets övriga ledning ska driva fortsatt utveckling och expansion i Sverige och globalt.

Arbetsuppgifter

Som HR-chef ansvarar du för att samordna och leda HR-arbetet i koncernen. Du samordnar de personalansvariga på kontoren och arbetar nära andra stabsfunktioner som marknad och ekonomi.

För ett företag i tillväxt i en expansiv bransch är förmågan att rekrytera och behålla medarbetare helt avgörande. Du ansvarar för att i samverkan med övrig företagsledning lägga strategin för att utveckla dessa förmågor, och för att på taktisk nivå, tillsammans med chefer i organisationen, implementera beslutad strategi. Huvuduppdraget är att stödja och ge organisationen de verktyg som behövs för fortsatt tillväxt. I tjänsten ingår också att samordna och utveckla HR-processerna i stort, samt stötta verksamheterna i implementeringen av dem. Det innefattar exempelvis:

  • att ge stöd till personalansvariga i personalfrågor som exempelvis rekrytering, anställning, introduktion, kompetensutveckling, avveckling.
  • att ansvara för policyer vad gäller exempelvis förmåner, försäkringar, pensioner.
  • relationer och förhandlingar med arbetstagarorganisationer
  • utveckling och förvaltning av vår personalhandbok
  • processer och stöd till verksamheten för att upprätthålla det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • att stötta verksamheten i rehabiliteringsärenden
  • att kravställa nödvändiga systemstöd för HR-området

Ett viktigt verktyg i rollen är PU-rådet som är ett forum som leds av HR-chefen och som omfattar representanter inom HR-organisationen från samtliga orter och verksamheter.

Din profil

Som person är du driven, förtroendeingivande samt lyhörd. Du har förmåga till att utveckla strategier och att implementera förändringsarbete i enlighet med dessa samt att leda andra ledare.

Du har en utbildning på eftergymnasial nivå som är relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av ledarroller kombinerat med erfarenhet av områden såsom rekrytering, employer branding, kompetensutveckling samt övriga centrala HR-processer. Du har också erfarenhet från IT-branschen.

Vad erbjuder vi?

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap utan onödigt fokus på hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Kontinuerliga anpassningar till nya krav från våra kunder och en stadig tillväxt gör oss till en dynamisk arbetsplats under ständig förändring. Som för alla konsultbolag är våra anställda vår viktigaste tillgång, vilket sätter värdegrund, kompetensutveckling och andra personalfrågor högt på vår agenda.

Frågor
Kontakta gärna Fredrik Hagberg om du har frågor kring tjänsten på 018-413 76 27 eller fredrik.hagberg@dataductus.se.

Om tjänsten

Tjänsten är heltid, med stationering i Uppsala eller Skellefteå. Resor i tjänsten förekommer. Tillträde enligt överenskommelse.

God förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via vår hemsida 

Sista ansökningsdatum är 12 januari 2019.

Dela detta jobb

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej