Inaktiv platsannons

Platschef till Modern Ekonomi i Gnesta

Platschef till Modern... Modern Ekonomi skapades med ambitionen att modernisera redovisning och administration. Sedan starten för drygt 10 ...

Om tjänsten

Platschef till Modern Ekonomi

Modern Ekonomi skapades med ambitionen att modernisera redovisning och administration. Sedan starten för drygt 10 år sedan har vi knappt hunnit hämta andan – Vi har gått från 36 anställda till 160, en ökning med 344%. Vår resa fortsätter nu med att vi söker en ny platschef för vårt fina kontor på bästa adress i Gnesta.

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg i rollen som ledare, som med trovärdighet kan leda ett team på ca 5 personer. Du är en social och prestigelös person som trivs lika bra med att driva egna projekt såväl som att stötta och coacha dina kollegor. Vi på Modern Ekonomi gillar att utmana gamla inpräntande sätt att arbeta, så vi ser också att du gillar att utmana både dig själv och din omgivning. Vi söker dig med erfarenhet från liknande roller och/eller bransch och som vill vara en del på vår fortsatta spännande resa.

Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för vårt kontor i Gnesta. Du budgeterar för verksamheten och ansvar för uppföljningen av denna. Du coachar och leder dina medarbetare och ansvarar för lönesamtal, utvecklingssamtal m.m. 

Vi ser gärna att du deltar i olika nätverk, träffar andra företagare i syfte att synliggöra Modern Ekonomi och på så sätt positionera oss på marknaden i regionen och öka vår marknadsdel. I rollen ingår även att driva egna konsultuppdrag som kan bestå utav bland annat: bokslut, deklarationer, löpande redovisning och konsultation med kund. 

Utbildning och erfarenhet
I den här rollen prioriterar vi en god erfarenhet från branschen framför utbildning. Viktigt för oss är att du har erfarenhet av att leda och stimulera andra, du kan visa prov på hur du tidigare med ett stort engagemang för medarbetarnas utveckling, skapat laganda och försett grupper och medarbetare med en klar och tydlig riktning.

Har du även ett kontaktnät i Gnesta med omnejd så är det så klart meriterande. För att lyckas i rollen som platschef så krävs det att du är strukturerad och har en förståelse för att driva en verksamhet där man utför löpande arbete mot deadlines. 

Modern Ekonomi har utvecklats till ett modernt och resursstarkt konsultföretag för ekonomitjänster. Med fler än 160 medarbetare fördelat på 15 kontor runtom i Sverige erbjuder vi ett brett utbud av tjänster där vårt främsta mål är att förenkla företagandet för er. Ni kan fokusera på er verksamhet då er ekonomi är i trygga händer hos oss. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med er. Läs mer på 

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan senast 7 januari, gör detta så fort som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt! 

Välkommen! 

Dela detta jobb

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Gnesta
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis