Inaktiv platsannons

Inköpskoordinator till vår ekonomiavdelning i Stockholm

Inköpskoordinator till vår... Allmän... Dagab Inköp & Logistik AB är Axfoods gemensamma organisation för inköp, varufl...

Om tjänsten

Inköpskoordinator till vår ekonomiavdelning Allmän information

Dagab Inköp & Logistik AB är Axfoods gemensamma organisation för inköp, varuflödesstyrning, lager och transport till Willys & Hemköp samt butikskedjor inom Externa affärer. Dagab Inköp & Logistik är ett dotterbolag till Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Ekonomiavdelningen på Dagab Inköp & Logistik består av 22 personer som arbetar med redovisning, ekonomistyrning, planering och uppföljning inom två huvudområden, Marknad och Logistik. Vi söker nu en inköpskoordinator som kommer att ingå i funktionen Marknadscontrolling.

Det här får du göra

Rollen innebär att ansvara för ekonomiska uppföljningar inom marknadsfunktionen avseende i första hand kampanjer samt diverse övriga marknadsersättningar. Övriga arbetsuppgifter är fakturering, bokslutsarbete samt support mot våra övriga bolag i koncernen såsom Willys, Hemköp och affärsområdet Externa affärer som arbetar mot våra externa kunder inom servicehandeln.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Som person är du social och utåtriktad. Analytisk, strukturerad och driven är andra karaktärsdrag som kännetecknar Dig.

För att passa för denna tjänst ser vi också att Du uppfyller följande kriterier:

Du har tidigare erfarenhet av traditionellt ekonomiarbete såsom beskrivs ovan. Har Du även erfarenhet av att arbeta nära en inköpsfunktion är det meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Du arbetar effektivt både på egen hand och tillsammans med andra.

Vi använder SAP som affärssystem och Microstrategy som verktyg för beslutstöd, tidigare erfarenhet av dessa plattformar är meriterande.

Mer information

Placeringsort är Stockholm på huvudkontoret för Dagab Inköp & Logistik vid Torsplan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kompetensutveckling och karriär

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att växa tillsammans med oss.

Mångfald

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Din ansökan

Vill Du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lindqvist, controllerchef Marknad, på telefon 073-944 7307. 

Till denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande. Vi vill därför uppmana dig att skicka din ansökan samt CV snarast, dock senast den 15 januari.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis