Inaktiv platsannons

Företagssäljare - All Smart Sales i Lund

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att leverera bästa möjliga resultat. Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet.

Om tjänsten

Om företaget
All Smart Sales startade upp under hösten 2016. Vi arbetar med försäljningen via telefon med välkända varumärken, där kvalité och kvantitet alltid står i fokus. 

Målsättningen och ambitionen är att bli en av Sveriges största callcenter genom att ge kunder, uppdragsgivare och personal det lilla extra. Vi satsar stenhårt på våra anställda genom utbildningar och aktiv coachning varje dag ifrån våra erfarna coacher.

Läs mer om All Smart Sales på 

Om tjänsten

Nu är All Smart Sales på jakt efter sin nästa storsäljare som vill ta steget och jobba inom en B2B försäljning på vårt kontor i Lund. All Smart Sales startade hösten 2016 och har expanderat massor sedan dess! Vi jobbar med välkända varumärken över telefon, där både kvalité och kvantitet står i fokus. Idag har vi etablerats i både Lund, Helsingborg och Marbella och i samband med detta fokuserar vi även på nya företagsprojekt!

Vårt nya företagsprojekt innebär B2B försäljning för Förebygg. Ambitionen är att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna tjänster av högsta kvalitet. I din roll som säljare kommer du kontakta potentiella företagskunder och erbjuda en av de modernaste lösningarna inom brandsäkerhet samt ett av Sveriges mest omfattande ID-skydd.

Vi sitter i toppfräscha lokaler i Centrala Lund. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har vi även regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt. Senaste åren har vi rest till London, Paris och Marbella. Hänger du med på nästa resa?

Hos oss är det DU som bestämmer och strävar efter dina mål, och vad DU tjänar!  Gemensamt för våra säljare är att dem är drivna, målfokuserade och siktar högt. Därför är det perfekt om du också har dessa karaktärsegenskaperna. Man ska även kunna arbeta och sträva efter sina mål som motiverar en. För att hjälpa dig och dina utvecklingsmöjligheter erbjuder vi kontinuerliga utbildningar och coaching för att hjälpa dig att sikta mot stjärnorna! 

Arbetstiderna är mån-fre 08.45-17.30.
Lönen är 15.000 i garantilön och därefter provision enligt Sveriges bästa provisionssystem! 

Är du vår nästa storsäljare? Ansök genom att maila ditt CV till så hörs vi

 


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Deltidsjobb