Inaktiv platsannons

Extrapersonal - Lidingö

Om tjänsten

INTERSPORT arbetar för att vara Sveriges mest inspirerande Sportdestionation. Nu söker vi extrapersonal till vår butik på Lidingö. Är du en sportälskare som brinner extra för att ge god service? Ansök idag, urval sker löpande.

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv.

Denna tjänst går utmärkt att kombinera med studier eller annat extraarbete. Du arbetar såväl dagtid som kvällar och helger efter överenskommelse.

Det här innebär rollen

Rollen som Säljare på INTERSPORT är en varierande, spännande och framförallt helt avgörande roll för vår fortsatta framgång! Duktiga och engagerade Säljare är vad som gör att kunderna vill komma tillbaka till oss om och om igen. Försäljning hos oss innebär att finnas där för kunden, att vara aktiv i kundmötet, fokusera på att skapa en köpupplevelse i världsklass.

Förutom kundmötet och försäljning finns det även andra arbetsuppgifter i butiken, som att beställa och packa upp varor samt se till att butiken alltid är ren och fräsch. Hos oss får du en varierad vardag med möjligheten att arbeta på flera av våra avdelningar.

Vi söker dig som 

Det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. Du har arbetat i sportbutik eller inom detaljhandel tidigare. 

Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor.  Du är bra på att skapa förtroende, vill vara med och bidra till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. Du kan strukturera och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt och har samtidigt ett uppmärksamt kundfokus. 

På INTERSPORT är personliga egenskaper och rätt inställning minst lika viktigt som erfarenhet och kunskap.

Övrig information 
Startdatum: Januari
Anställningsform: Provanställning som övergår till tillsvidare.
Arbetstid: Dagar och kvällar samt Helger
Plats: Lidingö

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet. 2015 omsatte Intersport 4,3 miljarder kronor (inkl. moms).  

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lidingö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lidingö | Detaljhandel | Deltidsjobb