Inaktiv platsannons

Trainee Campaign planning and Supply Chain Management i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 179 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer! För att ytterligare utveckla Lidl Sverige söker vi nu traineer inom Campaign Planning och Supply Chain. Vi ger dig som är högskoleutbildad en gedigen fortsatt utbildning och goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Inom Campaign och Supply Chain Management ansvarar vi för alla våra varukampanjsinsatser i våra butiker. Vi väljer artiklar och planerar det mest effektiva varuflödet för dessa till våra butiker. Ett annat av våra ansvarsområden är också att optimera flödet av alla våra ordinarie sortimentsartiklar. Vi tar också ansvar för var och hur dessa ska presenteras för kund i våra butiker. Ett spännande område där du får inblick i hur vi bygger upp våra butiksplanogram. Placering efter traineeperioden är på vårt huvudkontor i Solna eller på något av våra regionkontor.

Om tjänsten

Din roll

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om relevanta områden inom den regionala försäljningsorganisationen, din huvudinriktning inom Supply Chain samt delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på Supply Chain på huvudkontoret där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom Supply Chain och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har akademisk examen inom antingen industriell ekonomi, Supply Chain eller bredare företagsekonomi. Du kan ha läst om kundbeteende, varuplanering eller affärslogistik. Du har en god analytisk förmåga och drivs av att hitta förklaringarna bakom siffrorna för att kunna föreslå de bästa och mest attraktiva erbjudanden för våra kunder. Du har också ett sinne för den mest logiska placeringen för våra produkter. Du är naturligt resultatorienterad och hanterar med lätthet löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella projekt. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. Office-paketet behärskar du väl och det är meriterande om du har goda kunskaper i tyska. För att trivas hos oss är du en driven, öppen och initiativrik person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans.  Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde den 2 september 2019. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)