Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent med utbildningsuppdrag (tillsvidareanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Ekonomiassistent med utbildningsuppdrag (tillsvidareanställning)
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Lisebergs ekonomifunktion består av tre avdelningar: Redovisning, affärsstyrning och IT.
Som en del av redovisningsavdelningen finns Centralkassan (CK), som med sina fyra tillsvidareanställda och ca 20 säsongsanställda Lisebergare hanterar bland annat kassarapporter, avstämningar, kontantflöden och statistik.
Är du vår nya kollega?

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent med utbildningsuppdrag har du en bred och viktig roll i att skapa förutsättningar för avdelningen att bedriva sin verksamhet på bästa sätt. Utöver dina huvuduppgifter kommer du även stötta upp i en arbetsledande roll. 

Du kommer bland annat att arbeta med allmänna ekonomisysslor som avstämning av kassörsrapporter och försäljning, uppräkning och hantering av kontanter samt sammanställning av bokföringsunderlag. I avdelningens verksamhet som baseras på säsongsanställda medarbetare har vi behov av att kontinuerligt jobba med utbildning. Du finner trygghet i rutiner och vi söker dig som har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap och förmågan att utbilda både gamla och nya medarbetare på ett lätt och förståeligt sätt. Vidare stödjer du avdelningen genom att säkerställa att det finns manualer, mallar, rapporteringssystem och liknande underlag. Du kommer också att vara med att driva utvecklingsarbetet på avdelningen. 

De dagar då du har en arbetsledande roll stödjer du områdeschefen vid snabbt uppkomna personalärenden, planerar dagen samt hanterar schemaändringar. Du är synlig i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå. Du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro under deras arbetsdag. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi, andra relevanta kurser och utbildningar är ett plus. I denna tjänst är det viktigt att du visar på ansvarsfullhet, framåtanda och gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Du är kreativ och driven i ditt utvecklingsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat som arbetsledare/skiftledare eller har erfarenhet av att utbilda andra. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbetat med olika kassasystem. Då  du kommer arbeta mycket med utbildning sätter vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga och vi ser därför det som meriterande om du har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej