Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare inom Verkstad till områden i Jönköpings län, Halland samt Norra Skåne! i Värnamo +7 till

Om tjänsten

Är du en driven, kommunikativ person med förhandlingsvana och erfarenhet inom verkstadsdrift? Brinner du för att skapa långsiktiga relationer?

Underbart! Då vill vi ha dig i vårt team.

Mekonomen söker nu en affärsutvecklare för våra partnerverkstäder till områden i Jönköpings län, mellersta Halland samt Norra Skåne!

Mekonomens organisation präglas av innovation, hög kvalitet och effektivitet. Organisationen är platt och beslutsvägarna korta. Klimatet är snabbt, kreativt och kundorienterat. Vill du vara med på en resa där du får utveckla dig själv, rollen och affärsutvecklingsfunktionen, så har vi drömjobbet för dig!

OM TJÄNSTEN
I din roll som affärsutvecklare ska du strategiskt ansvara för konceptefterlevnad i Mekonomens verkstäder inom ditt distrikt. Du ska utifrån ett affärsmässigt perspektiv säkerställa lönsam och effektiv drift, och tillsammans med våra distriktschefer utvecklar du verksamheten.

Du kommer att vara en del av ett team av affärsutvecklare som är placerade runt om i landet, där du ansvarar för området Jönköpings län, mellersta Halland samt norra Skåne.

Tjänsten innebär en hel del resande och övernattningar, du utgår ifrån hemmet eller din närmaste Mekonomenbutik. Du kommer rapportera till Chef för Affärsutveckling för Mekonomen Sverige.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Att årligen skapa och löpande följa upp den gemensamma affärsplanen för respektive konceptverkstad.
  • Säkerställa att utbildningsplaner finns och efterlevs.
  • Stötta i den dagliga verkstadsdriften för att skapa effektivitet och lönsamhet.
  • Ansvara för NKI (Kundnöjdhet), inköpslojalitet och kvalitetsinventeringar samt uppstart/avveckling av konceptverkstäder.
  • Medverka till gemensamma lokala marknadsaktiviteter och distriktsträffar för konceptverkstäderna.
  • Deltaga på centrala mässor och event.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred erfarenhet av verkstadsdrift och en vana att utifrån strategiska planer säkerställa operativ drift. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en vana att förhandla samt erfarenhet av verksamhetsutveckling. Som person är du affärsmässig och har en förmåga, och erfarenhet av, att skapa långsiktiga relationer. Du har också goda kunskaper i Office-paketet. Körkort är ett krav.

För att trivas i rollen ser vi att du är mål- och resultatorienterad samt har en god analytisk förmåga. Vidare har du en förmåga att se helheter, är lyhörd och prestigelös. Du kommer att arbeta mycket självständigt men samtidigt ingå i ett team, varför det är viktigt att du trivs med båda delarna. Vidare söker vi någon som är driven och som vill utvecklas tillsammans med oss. Att du känner och tar eget ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

VI ERBJUDER
Det ska vara kul att gå till jobbet och man ska ha roligt när man väl är där. Som medarbetare på Mekonomen är du, den enskilda individen, vår främsta ambassadör och varumärkesbärare. Hela vår verksamhet baseras på en gemensam värdegrund som enklast förklaras i fem nyckelord: kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet.

Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att utveckla Mekonomen i enlighet med vår affärsidé, vision och värdegrund. Synen på våra medarbetare bygger på respekt för den enskilde individen och vi ska alla känna stolthet, samhörighet och uppskattning.

ÖVRIGT

  • Omfattning: Heltid, 100 %
  • Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lämplig bostadsort är inom området

För oss som arbetar på Mekonomen är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Låter tjänsten intressant är du varmt välkommen in med din ansökan, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering
Mekonomen Detaljist AB, org.nr. 556157-7288, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Välkommen in med din ansökan!


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo +7 till
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)