Inaktiv platsannons

Kunnig fordonstekniker sökes omgående till Ängelholm

Om tjänsten

Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och bilmekanik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Du är en ansvarstagande, erfaren och duktig fordonstekniker med ett genuint bilintrese och med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du har goda kundrelationer och värdesätter ett gott samarbete kollegor emellan.
Arbetsuppgiften innefattar felsökning, service, reparationer av personbilar och lätta lastbilar av de flesta bilmärken.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:

• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
• Tidigare erfarenhet av kundkontakt
• God datorvana
• Minst B körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker

Vi erbjuder
Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering
Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)