Inaktiv platsannons

Kommunikationskoordinator till OK ekonomisk förening i STOCKHOLM

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Då vår nuvarande koordinator ska börja studera söker vi en ny kollega som vill vara med och stärka upp vårt interna och externa kommunikationsarbete.

Om rollen
I rollen som kommunikationskoordinator skapar du kommunikation riktad till både våra externa och interna målgrupper och du stöttar vår kommunikationsansvarige i diverse projekt, ofta med våra medlemmar och förtroendevalda i fokus. Du är en duktig kommunikatör i både tal och skrift. och en stor del av ditt arbete kommer handla om att skapa innehåll i våra olika kanaler, digitala såväl som tryckta.I din roll ingår också att administrativt stötta vår vd och du ansvarar till exempel för konferens- och evenemangsbokningar, sammanställa styrelsematerial och utskick av diverse presentationer.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Utveckling och textproduktion av innehåll till våra olika kanaler (t. ex hemsida, intranät, nyhetsbrev, sociala medier och årsredovisning)
• Administrativt och kommunikativt stöd vid konferenser, seminarier samt vid externa och interna möten
• Framställande av presentationer och styrelsematerial
• Delta och koordinera olika kommunikationsaktiviter och projekt

Kvalifikationer
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är nyexaminerad inom kommunikation/marknadsföring eller som hunnit arbeta 1–2 år, och som brinner för att skapa modig, bra och målgruppsanpassad kommunikation. Du är inte rädd för att tänka nytt, är lösningsorienterad och har en dokumenterat god stilistisk förmåga. Då vi har ett entreprenörsinriktat arbetssätt är det viktigt att du är självgående, har framförhållning och tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Hos oss får du vara med i processens alla steg och det här en möjlighet för dig som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter i en stor koncern där du får agera både högt och lågt.

Erfarenhet av CMS-system, innehållsproduktion i digitala kanaler (gärna rörligt) och kunskaper i grafisk produktion (Indesign/Photoshop) är meriterande.

Din ansökan
Tjänsten är ett vikariat på inledande 1 år men mycket goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm på vårt huvudkontor Sveavägen 155.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Britt Hansson, VD och Koncernchef OK ekonomisk förening +46 70 268 09 01. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Kei Buhre, +46 70 780 04 19. Välkommen med din ansökan senast den 21 januari 2019!

Om oss
OK ekonomisk förening (OK) är ett medlemsägt företag som grundades 1926. Vi brinner för att göra en hållbar energianvändning möjlig, och har alltid våra medlemmar i fokus. Föreningen äger bland annat 50 % av ett av Sveriges största drivmedelsbolag, OKQ8, men har också förlagsverksamhet, ett IT-konsultbolag, ett Green Tech Bolag, pelletsverksamhet och fastigheter.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
STOCKHOLM
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb