Inaktiv platsannons

Djurvårdare/zoopedagog (säsongsanställning) i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Är du lika förtjust i kloka schimpanser som pirriga karuseller? Då är detta din chans!

Som djurvårdare/zoopedagog fyller du en viktig funktion i parken genom att ta hand om både våra djur och våra gäster! Förutom att vara djurvårdarna behjälplig med utfodring, miljöberikning och rengöring av hägn består tjänsten även av att utbilda och informera våra gäster om våra djur och det viktiga bevarandearbete som djurparker bedriver. Detta sker genom publika matningar där information ges via mikrofon men också via guidningar av olika grupper samt handledning av de zooskolor som utförs i parken. Mycket av arbetet sker ute bland våra gäster och vi söker dig som brinner för att engagera andra människor i djur och natur. 

I denna roll kommer du att bemöta allt i från familjer och barngrupper till elever som läser olika djurkurser på gymnasiet. Därför söker vi dig med dokumenterad kunskap om djur och avlagd examen inom exempelvis biologi, etologi, zoologi eller motsvarande. Då tjänsten innehåller mycket praktisk djurvård ser vi gärna att du även har djurvårdarutbildning och tidigare erfarenhet inom djurvårdaryrket. Du gillar att stå på scen och är van vid att hålla presentationer och handleda grupper. Som person är du flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, utan att göra avsteg från att leverera service i världsklass. Vi söker dig som vill ingå i ett tight team med Furuviksparkens djurvårdare och zoopedagog. Du är minst 18 år fyllda och har B-körkort.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid under perioden maj-augusti. Arbete på helg förekommer regelbundet. Tjänsten beräknas till ca 50% djurvård och 50% zoopedagog. Lön sätts individuellt enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är den 10 februari, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner – för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb