Inaktiv platsannons

Nöjesbokare och värdar till Gröna Lunds gästservice i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Att sprida glädje och skapa sagolika minnen är en del av vår vardag. Vill du vara en del av denna magiska värld och hjälpa våra gäster med alla deras frågor innan, under eller efter sitt besök? Då är detta något för dig!

Nöjesbokare

Rollen som nöjesbokare innebär att besvara samtal och mail från våra gäster, att boka in upplevelser för femkampare och skolklasser samt ge svar på frågor om Gröna Lunds restauranger, produkter och övriga utbud. I arbetet ingår även att hjälpa våra gäster med ärenden som rör årskort samt webköp i koncernen. Du kommer vissa dagar även att arbeta i Gröna Lunds reception samt med parkens telefonväxel.

Värd till Gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. I denna roll arbetar du i kassa och hanterar förbokade produkter främst mot företag och grupper. Du tar även emot våra gäster som har olika synpunkter om sitt besök.

Till dessa roller söker vi kommunikativa klippor som brinner för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en säsongsanställning från mitten april/mitten av maj till augusti/september. Arbetstiden är varierande och är förlagd till vardagar, helger och röda dagar. Sista ansökningsdag är den 22 februari, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb