Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Är du lika förtjust i spännande siffror och administration som god sockervadd, djur från världens alla hörn och pirriga karuseller? Vill du dessutom arbeta mitt i en magisk värld i makalösa Furuvik? Då är detta jobbet för dig!

Som redovisningsassistent har du det viktiga uppdraget att ansvara för uppräkning, in- och utlämning av dagskassor, växling, redovisning och bankning. Du arbetar i en central roll där du skapar förutsättningar för dina säsongsmedarbetare så att de kan ge våra gäster den bästa tänkbara servicen. Tjänsten innefattar även enklare administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, och flera års erfarenhet av kassa- och kontanthantering. Som person är du ordningsam, noggrann och serviceinriktad. Du är van att ta ett eget ansvar och arbeta självständigt, alltid med säkerheten främst. Du är stresstålig och behåller lugnet även under perioder då arbetstempot kan vara högt.

Tjänsten är en säsongsanställning med start i mitten av maj och sträcker sig till mitten av augusti. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, kvällstid och arbete på helger förekommer. För denna tjänst gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Sista ansökningsdag är 10 februari, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner – för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb