Inaktiv platsannons

Säsongsmekaniker i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri och jobba på världens bergochdalbanetätaste nöjesplats? Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som Säsongsmekaniker på Gröna Lund.

Som säsongsmekaniker utför du dagliga kontroller av samtliga attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av mindre reparationer och smörjning. Arbete på hög höjd kan förekomma. Arbetet är mycket självständigt samtidigt som du ingår i ett team på ca 10 personer. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. 

Till denna roll söker vi dig som person är noggrann och säkerhetsmedveten. Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande, och är teknikintresserad. Det är meriterande om du studerar på ett tekniskt universitet/högskola till maskiningenjör, fordonsmekaniker, maskinteknik eller liknande. Tidigare erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd är också meriterande. Du är minst 18 år fyllda. 

För att trivas i denna roll ska du vara en problemlösare som inte är rädd för att be om hjälp. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse.

Arbetstiderna är mellan 05,00-11,00 eller 06,00-12,00 och du arbetar både vardagar och helger. Arbetsperioden är från mitten av april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen.

Sista ansökningsdagen är den 1 mars men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb