Inaktiv platsannons

Parkvårdare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för över 1,5 miljon barn och vuxna varje år.

Nu söker vi nya stjärnor till säsongen 2019 och vi letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar.

I rollen som parkvårdare arbetar du med att hålla parken ren så att våra gäster skall trivas under sitt besök. Arbetsuppgifterna innefattar renhållning av marken, toalettstädning, bordstorkning samt tömning av sopor. En stor del av dina dagar består av gästmöten, vi söker därför dig som är utåtriktad och gärna tar initiativ till gästmöten. Under dagar då det är mycket gäster i parken kan arbetet vara fysiskt krävande då du arbetar i högt tempo. Tunga lyft och långa promenader förekommer under en arbetsdag. Även om du ofta arbetar ensam krävs det att gruppen samarbetar för att allting ska flyta på och parken hållas ren. 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb