Inaktiv platsannons

Sommarjobb på Furuvik Havshotell och Havskrogen i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Furuvik Havshotell vara beläget, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag.

Som medarbetare på vårt hotell har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vårt hotell och restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! För de flesta tjänster behöver du ha fyllt 18 år, tjänsterna frukostvärd och restaurangbiträde/runner kan du som är minst 16 år söka.

Nedan kan du läsa om våra olika tjänster och vem vi söker:

Bartender

Som bartender på Furuvik Havskrog arbetare du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Du arbetar med servering av öl, vin, drinkar och alkoholfria drycker. Du hanterar kassan och tar emot betalning. I dina arbetsuppgifter ingår även matservering samt att hålla rent och snyggt i och runt baren. Vi söker dig som gillar att vara i centrum och som är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som bartender och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare gillar du att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning eller har tidigare erfarenhet av bartenderyrket.

Diskare 

I rollen som diskare på vårt hotell har du en mycket viktig funktion i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektiva sätt att arbeta på ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Som diskare hos oss behöver du kunna grundläggande svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, framförallt om du arbetat som diskare tidigare. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt krävande. 

Frukostvärd

Som morgonpigg frukostvärd på mysiga Furuvik Havshotell kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att ställa i ordning samt fylla på buffén under frukostserveringen. I tjänsten ingår det även att plocka disk samt att hålla matsalen ren och fräsch. Vi söker dig som drivs av att skapa gästmöten i världsklass och som tycker om när dagarna håller ett högt tempo. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande. Denna tjänst kan du som är 16 år söka.

Hovmästare

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att dina medarbetare trivs. I arbetet ingår en del administration som exempelvis beställningar och tidrapportering. Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Vidare är du en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Waiter Aid.

Kock/Kallskänka

Som kock/kallskänka arbetar du tillsammans med köksmästaren med att planera verksamheten samt ingå i det team som producerar all mat som utgår från enheten. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta matkvalitet samt jobbar mot avdelningens satta mål. Till denna roll söker vi dig som har gått en restaurangutbildning eller tidigare har arbetat inom restaurang. Du gillar ett högt tempo, har ett genuint intresse för matlagning och är serviceinriktad. Vidare kan du arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du trivs med att jobba i team och du vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster.

Köksbiträde

Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Arbetsuppgifterna innefattar främst att hjälpa till i köket med allt som berör matlagning. Du känner dig bekväm med svenska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta.

Lokalvårdare

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande Furuvik Havshotell. I rollen som Lokalvårdare arbetar du dagtid och dina arbetsuppgifter består framför allt av städning av våra hotellrum samt våra stugor på Havscampingen. Vi söker därför dig som är strukturerad, noggrann och alltid har en positiv inställning. Vidare jobbar du på ett effektivt sätt utan att förlora kvalitén i arbetet. Du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. God fysik är en förutsättning för denna roll då arbetet många gånger är fysiskt krävande. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

Receptionist

Som receptionist på Furuvik Havshotell är du ofta den första våra gäster möter i hotellet. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök. Som receptionist är det din uppgift att hjälpa våra gäster så att de får all tänkbar information de behöver om sitt besök på hotellet, på restaurangen såväl som i parken. Arbetsuppgifterna innefattar även in- och utcheckningar av våra gäster. Vi söker dig som tidigare har arbetat i en hotellreception och som har ett genuint intresse för service och gästmöten. Som person är du initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och bjuder gärna på dig själv.

Restaurangbiträde/Runner

Älskar du att ge service i världsklass och samtidigt få chansen att lära dig mer om servering? Då är tjänsten som restaurangbiträde/runner på Furuvik Havskrog något för dig. Tjänsten innebär främst att vara ett stöd till serveringspersonalen genom att gå ut med mat till restaurangens gäster, duka upp och duka av matsalen samt hjälpa till med disken. Du är en lagspelare och tycker att det är roligt att arbeta i ett högt tempo. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från serviceyrket eller är under utbildning inom restaurangskola eller liknande. Anställningen börjar i mitten av juni och sträcker sig till mitten av augusti. Denna tjänst kan du som är 16 år söka.

Servis

I rollen som servitris/servitör på vår Havskrog arbetar du främst med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Vi söker dig som främst har ett genuint intresse för mat och dryck, är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra restaurang- och hotellgäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av servering eller bar. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning.

 

Samtliga tjänster (om inget annat står i texten ovan) är säsongsanställningar som sträcker sig mellan maj och augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. 

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Varför ska du söka till just oss?

Att jobba hos oss och ge service i världsklass till varje gäst är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att vi skapar magi i människors vardag! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne, och även vänner – för livet. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att genomsyra allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis sommarfest, en stor stjärngala i slutet av säsongen och mycket annat kul!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb