Inaktiv platsannons

Trädgårdsmedarbetare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för blomstrande rabatter? Då är detta något för dig!

Vi vet att vackra blommor och fina buskar är en del av helhetsupplevelsen för våra gäster. Därför stävar vi alltid efter hög kvalitet och god omsorg av våra rabatter och odlingsytor.

I rollen som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med plantering och skötsel av anuella och perenna planteringar samt beskärning och formklippning av träd och buskar. Du kommer även att arbeta med kringarbeten som städning av rabatter och fontänskötsel. Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning samt god växt- och beskärningskunskap alternativt erfarenhet av trädgårdsarbete. Du har gärna arbetat med varierande skötseluppgifter inom trädgård och har du dessutom kunskap inom mark och stensättning är det meriterande. Så även om du har B-körkort.

I denna roll kommer du att arbeta nära dina kollegor och också att ha kontakt med Gröna Lunds andra avdelningar, vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. Vidare är du som person självgående och du sätter alltid kvalitén i fokus. Det är också viktigt att du har god fysik då arbetet bitvis är tungt. 

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från början av april till slutet av oktober. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Du arbetar både vardagar och helger, även nattarbete kan förekomma.

Sista ansökningsdagen är den 11 februari, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb