Inaktiv platsannons

HR Affärsstöd i Göteborg / Jönköping

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Som HR Affärsstöd är ditt uppdrag att driva och implementera HR-frågor utifrån PostNords verksamhetsstyrning.

Bli en del av vårt team
Du är delaktig i att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet, vilket du gör i nära samarbete med cheferna inom dina områden. I rollen som HR Affärsstöd ger du stöd till chefer i alla typer av HR-frågor, som exempelvis rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt samt förändrings- och utvecklingsarbete. En viktig del är också att samverka med fackliga parter samt att företräda företaget genom att etablera externa kontakter och nätverk. Du rapporterar till områdets HR-chef och har ett nära samarbete med övriga HR Affärsstöd som är placerade i Göteborg alternativt Jönköping.

Du har vad som krävs
Som person är du drivande, självständig och affärsmässig. Du tar egna initiativ och ansvar för att implementera HR-processer inom dina ansvarsområden. För att lyckas i rollen krävs även att du är förtroendeingivande, har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har en relevant akademisk utbildning, god kunskap i arbetsrätt och flerårig erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du tycker om att arbeta med arbetsrättsliga frågor och är van vid fackliga förhandlingar. Erfarenhet av omställnings- och förändringsarbete är av stor vikt. Du kommunicerar väl i tal och skrift, på svenska. Din systemvana är god. Du utgår ifrån gällande processer och bidrar till ständiga förbättringar. Förtroende och respekt är viktigt för dig i samarbete med dina kollegor.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg / Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Logistik / Transport | Deltidsjobb