Inaktiv platsannons

IT-Projektledare i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­
­
­

Vi söker en IT- Projektledare som ska driva verksamhetsnära projekt i storskalig miljö med nära samarbete mellan Teknik & infrastruktur, E-handel & Logistik, och kommunikationstjänster. Projekten drivs agilt och fokusområden är initiativ inom produktutveckling, IOT, AI, Robotics och Supply chain management för logistiksektorn

Bli en del av vårt team
Som IT-Projektledare kommer du vara del av ett team på 10 seniora projektledare, där var och en ansvarar för sin domän och sina projekts exekvering. Projekt som du kommer att hantera beror på var din expertis ligger men vi tror att du har en solid teknisk bakgrund parallellt med en talang att driva dina uppgifter framåt samt skapa värde och resultat. Du kommer att definiera, utveckla, leverera samt rapportera enligt PostNords processer inom projekthantering. Vi välkomnar strukturerade ansatser, en högpresterande attityd och en vilja att förändra och göra skillnad. Teamet leds av Head of PMO och finns tillsammans med kollegor tillgänglig som kompetenskanal.

Du har vad som krävs
I dag arbetar du som senior IT Projektledare i komplexa projekt på hög nivå i en Enterprise miljö. Du har erfarenhet av att navigera dig fram i en stor organisation. Du har en "doer" inställning och behärskar det sociala samspelet och vet hur du bygger nätverk för att får framdrift i ditt projekt. Rollen har operativa och administrativa inslag vilket t.ex. leder till externa sammabeten där din kommunikationsförmåga på svenska och engelska är avgörande. Vidare är erfarenhet av förhandling med leverantörer meriterande. Struktur och self-starter är ledord för tjänsten. Arbetsplatsen finns i Solna och det förekommer resor inom Norden. Du har högskoleutbildning, med inriktning på IT, eller ekonomi. Teknisk kompetens över IT-infrastruktur, utveckling, arkitektur samt kunskap om agila principer. Är du certifierad inom IPMA, PMI och tex Prince2, ITD eller RUP så är det meriterande.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. PostNord koncernen kan med sin storlek och bredd erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter inom områdena IT och verksamhet.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis