Inaktiv platsannons

Servicetekniker EA i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Din nästa utmaning

Som EA-servicetekniker utför du förebyggande underhåll, service och reparationer inom SCA Underhålls verksamhetsområde. Du arbetar självständigt med montage, installation samt elektriska felsökningar. I rollen har du kontakt med interna och externa kunder och leverantörer.
Är du intresserad av nya utmaningar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vem är du?

Du som söker har gymnasieutbildning inom el och automation. Du har några års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av elektrisk installation samt servicearbete inom el.

Vi söker dig med tekniskt intresse och drivet till utveckling. Du är noggrann i ditt arbete och trivs med att arbeta med eget ansvar där du tar egna initiativ utefter vad som behöver genomföras. I och med att du i rollen i stor mån samarbetar med drift, förråd och underleverantörer ser vi att du har god samarbetsförmåga och kan kommunicera på rätt sätt utifrån person och situation. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter för att stärka avdelningens kompetens.

Du arbetar säkert enligt lagar och avtal, samt har ett beteende som samspelar med SCA Underhålls identitet. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)