Inaktiv platsannons

Virkesköpare till SCA Skog, Ångermanlands skogsförvaltning i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Virkesköpare

Nu satsar vi inför framtiden i Ångermanland! Vill du vara en del i vår starka och effektiva värdekedja som sträcker sig från skogen till industrin? Brinner du för att skapa långsiktiga relationer och att göra affärer? Då kanske det är du som är vår nästa virkesköpare. Du blir stationerad enligt överenskommelse på något av våra kontor inom förvaltningens verksamhetsområde.

Din nästa utmaning

Nu söker vi ytterligare personer som vill växa och utvecklas med oss på Ångermanlands skogsförvaltning. Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av god sammanhållning och drivkraft. Som virkesköpare är du ansvarig för kontakten med privata skogsägare som du erbjuder våra tjänster så att de kan sköta sin skog på bästa sätt. Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, din skogliga kunskap och ditt genuina intresse för att göra affärer. En mycket viktig del är att skapa och behålla ett gott anseende för dig och SCA genom långsiktigt och förtroendeingivande arbete. Stationeringsort inom förvaltningen sker enligt överenskommelse på något av våra kontor.

Vem är du?

Intresse för affärer är en förutsättning och dokumenterad säljerfarenhet är mycket meriterande. Vidare är din förmåga att aktivt skapa kontakter och behålla förtroende hos skogsägarna är en förutsättning för att trivas med arbetet. Högre skogliga studier är meriterande men inget krav. Självklart ser vi det som en stor fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet från skogsbranschen.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett varierande, lärorikt och socialt arbete där du är länken mellan de privata skogsägarna och våra industrier. Du blir en del av ett av Sveriges största skogsbolag där du erbjuds många möjligheter både till professionell och personlig utveckling.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)